PMP

Uvjeti korištenja web stranice

Korištenjem web stranice https://pmp.hr (dalje u tekstu: web stranica) potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i u potpunosti prihvatili dolje navedene uvjete i odredbe, kao i odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka, te pravila vezano uz kolačiće.

Sadržaj ove web stranice možete koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, a eventualne rizike koji mogu nastati njezinim korištenjem također prihvaćate na vlastitu odgovornost.

Vlasnik web stranice u potpunosti se odriče svake odgovornosti  koja na bilo koji način može nastati korisniku ili trećoj strani, korištenjem ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Vlasnik web stranice zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave, te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Vlasnik web stranice ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Vlasnik web stranice polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje bilo tekstualne, vizualne ili baze podataka.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskoj sankciji, a sve sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 111/2021).

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog dopuštenja vlasnika web stranice.

Svi objavljeni dokumenti, podaci i informacije na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

Vlasnik web stranice na zahtjev korisnika dopušta staviti poveznicu web stranice na druge stranice, no vlasnik web stranice nikako nije odgovoran za zakonitost sadržaja takvih web stranica.

Vlasnik web stranice podržava sigurno korištenje Internete, te ujedno moli korisnike ove web stranice da ga obavijeste o bilo kakvom nezakonitom ili nemoralnom sadržaju na web stranicama vezanih uz ovu web stranicu.

Slobodna radna mjesta:
– bravar
– strojobravar
– CNC operater
– industrijski lakirer
– električar

🇺🇦

Шукаємо співробітників: 
– слюсар
– механік
– оператор ЧПК 
– промисловий лакувальник
електрик