PMP

Politika privatnosti i zaštite osobnih podataka

Općenito o obradi podataka

Osobni podaci koji se obrađuju na web stranici https://pmp.hr (dalje u tekstu: web stranica) u skladu su s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća, te Zakonom o provedi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Voditelj obrade osobnih podatka je trgovačko društvo PMP Metall d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu, Ulica Zrinsko-Frankopanska 21.

Ukoliko imate pitanja vezano uz ostvarivanje svojih prava u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo da kontaktirate našeg službenika za zaštitu podataka: gdpr@pmp.hr

Korištenjem web stranice prihvaćate našu Politiku zaštite osobnih podataka, te potvrđujete da ste je pročitali, razumjeli i da se slažete s obradom osobnih podataka na način kako su opisani.

PMP Metall d.o.o. je kao voditelj obrade osobnih podataka je poduzeo sve zakonom propisane tehničke i organizacijske mjere kojima štiti Vaše osobne podatke od zlouporabe i neovlaštenog pristupa.

Zašto prikupljamo Vaše podatke?

Vaše osobne podatke prikupljat ćemo samo u slučaju da nas izravno kontaktirate putem naše web stranice naprimjer kako biste zatražili informacije o našim proizvodima i uslugama ili kako biste se javili na naš natječaj i slično. Mi ćemo takve informacije prikupljati isključivo u svrhu kontakta ukoliko ste ga sami zatražili slanjem svojeg upita, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice.

Vaše osobne podatke ne prikupljamo u većem opsegu nego li je to nužno i ne prosljeđujemo trećim stranama osim na zahtjev  tijela vlasti ili zaštite legitimnog interesa.

Kako dugo ćemo zadržati Vaše podatke?

Vaše osobne podatke ćemo zadržati samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje legitimne svrhe za koju smo i prikupili Vaše podatke ili dok ne povučete svoju privolu ili ne zatražite brisanje osobnih podataka.

Koja su Vaša prava vezano uz zaštitu osobnih podataka?

Pravo na pristup – možete zatražiti potvrdu u koju svrhu i u kojoj mjeri se obrađuju Vaši osobni  podaci.

Pravo na ispravak – ukoliko smatrate da obrađujemo Vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni, možete zatražiti ispravak takvih podataka.

Pravo na brisanje – ukoliko više ne postoji svrha u koju su prikupljani Vaši osobni podaci ili ste povukli svoju  suglasnost za obradu osobnih podataka, možete zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka.  

Pravo na ograničenje obrade –  Vaše pravo je da zatražite ograničenje obrade Vaših podataka u situaciji da osporavate točnost podataka a protivite se brisanju, te ako ste uložili prigovor vezano za obradu Vaših osobnih podataka i čekate potvrdu.  

Pravo na prigovor – ukoliko se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, Vaše je pravo uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podatka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše osobne podatke.

Pravo na žalbu – ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših osobnih podataka prekršili propise o zaštiti osobnih podataka i time doveli do povrede Vaših interesa, prava i sloboda, molimo da nas kontaktirate kako bi mogli razjasniti sva moguća pitanja.

Ukoliko pak smatrate da isto ne možete riješiti u suradnji s nama, imate pravo uložiti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, 10000 Zagreb.

Koje još podatke prikupljamo?

Radi održavanja web stranice, te kako bi ona funkcionirala ispravo i omogućila Vam nesmetano korištenje, upotrebljavamo kolačiće i ostale alate za web analitiku radi poboljšanja kvalitete korištenja. Kolačiće i slične tehnologije koristimo isključivo u navedene svrhe, te ih ne koristimo za praćenje Vaših interesa ili slanje marketinških materijala.

Detaljne informacije o uporabi kolačića možete pronaći na linku Kolačići koji je sastavni dio naše Politike privatnosti i zaštite osobnih podataka.

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava.pdf  (za preuzimanje)

Slobodna radna mjesta:
– bravar
– strojobravar
– CNC operater
– industrijski lakirer
– električar

🇺🇦

Шукаємо співробітників: 
– слюсар
– механік
– оператор ЧПК 
– промисловий лакувальник
електрик